Cégünkről

Az ATRIUM-BATTA Kft. profilja az exkluzív alumínium nyílászárók: ablakok, bejárati ajtók, előtetők, portálok, függönyfalak valamint alu-fa, műanyag és fa nyílászárók és árnyékolástechnika értékesítése.

Cégünkről:

Az ATRIUM-BATTA Kft. 2005-ben alakult, dolgozóink több mint 20 éves gyakorlattal rendelkező szakemberek. A szerkezetekhez használt technológia és az igényes munkakultúra német partner cégünktől származik.

Az ATRIUM-BATTA Kft. elsődleges célja a lakossági és kisebb volumenű beruházások lebonyolítása. A felméréstől a kivitelezésig kompletten vállaljuk a munkák elvégzését.

Magas színvonalú termékekkel, szakmai tanácsadással és korrekt árakkal állunk partnereink rendelkezésére, melynek eredménye a folyamatosan bővülő elégedett megrendelők köre.

Bemutatótermeinkben kiállított ajtók, ablakok segítséget nyújtanak vevőinknek a termékek kiválasztásában.

Bemutatótermünk:
2440 Százhalombatta, Nyomdász u. 4.

Képgaléria bemutatótermünkről

Atrium-batta Kft aluminium ajtó és ablak kereskedés, Százhalombatta Atrium-batta Kft aluminium ajtó és ablak kereskedés, Százhalombatta
Atrium-batta Kft aluminium ajtó és ablak kereskedés, Százhalombatta Atrium-batta Kft aluminium ajtó és ablak kereskedés, Százhalombatta

Cégvezetés

Kovács Tibor: Műszaki vezető

Kun Krisztián: Kereskedelmi vezető


E-mail címünk: atriumbatta@atriumbatta.hu

Vissza a lap tetejére